Jumat, 04 Maret 2011

Quiet-Demi Lovato, lyrics


.

I hear what you're not saying, it's driving me crazy
It's like we stopped breathing in this room
We're both the last to be leaving
I know what you're thinking, I wish you'd make your move

It's much too quiet in here, I wanna disappear
I'm hearing myself thinking too clear
It's too quiet in here, make it all go away
Why can't we break this silence finally?

It's like you know where I'm going
You follow me home but I never invite you inside
I see what you're not showing
I've got you alone but the air is so still, it's weird

It's much too quiet in here, I wanna disappear
I'm hearing myself thinking too clear
It's too quiet in here, make it all go away
Why can't we break this silence finally?

Don't stop, don't stop telling me goodnight
Just promise you'll kiss me goodbye
What's taking so long?

Don't tell me you're not gonna try
The tension's building in my mind
I wanna scream and I know why

It's much too quiet in here, I wanna disappear
I'm hearing myself thinking too clear
It's too quiet in here, make it all go away
Why can't we break this silence finally?
Make it all go away,

it's. so. quiet. in here

.
.

Wohhoo!!! \m/
Yeyeye.. akhirnya saya mbalik lagi dengan lirik laguu u,u. dan lagi-lagi lagu yang cukup lama.. hehehe.
Yup, lagu Quiet dari mbak Demi Lovato!! >.< salah satu lagu terkeren dari doi!. mengapa saya memposting lirik lagu ini? karena saya baru ngeh dengerin lagunya dan mendadak saya jadi keranjingan dengerin nih lagu! XD, keren mameenn khas Mbak Demi yang teriak-teriak! saya sendiri nggak bisa bayangin, itu gimana ya, wujud Mbak Demi waktu rekaman atau perform life? hahaha..
itu digambar kan mbak Demi nya feminin gitu ya? padahal mahh metal hohoho. nggak sih genre lagu-lagunya emang nggak metal, tapi nggak lepas dari unsur teriak dan nada tinggi! ^^d
Soalnya Mbak Demi ini apa aja bisaa, lagu yang slow manteb banget, yang ngerock juga ayooo saja. jadinya keren benjeett! hhoho.

maap maap saya juga agak gak bisa control kalo' bahas mbak Demi XD.
Well, saya menunggu album terbarunya Demi Lovato semoga masih khas dia!, dan saya berdoa semoga Mbak Demi bisa jadi lebih baik dan sehat setelah keluar dari rehab waktu lalu :D

Oya! yang mau download lagunya? klik ini!

Sayonaraaaa.. \^o^/

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...