Senin, 16 Mei 2011

Chord + Lirik A Little Bit Longer-Jonas Brothers

C                                          Am
Got the news today, doctor said I had to stay,
                    G               F        C
A little bit longer, and I'll be fine
                  C                                                Am
When I thought it'd all been done, When I thought it'd all been said
                     G              F        C
A little bit longer, and I'll be fine

**
               Am                           F                  G
But you don't know what you got until it's gone
                Am                           F                    G
And you don't know what it's like to feel so low
                   Am          F                                 G
And every time you smile, you laugh, you glow
                           F         C       G
you don't even know, know, know
                            C
You don't even know..

C                                 Am
All this time goes by, still no reason why,
                      G            F        C
A little bit longer and I'll be fine
C                                 Am
Waiting on a cure, but none of them are sure
                     G             F         C
A little bit longer, and I'll be fine..


[back to **]

               Am                            F                 G
But you don't know what you got until it's gone
               Am                           F                     G
And you don't know what it's like to feel so low, yeah
           Am                  F                                 G
And every time you smile, you laugh, you glow
                            F         C              G
You don't even know, yeah, whoa, yeaah..
                           
You don't even know..


             C
So I'll wait 'til kingdom come
              Am
All the highs and lows are gone
                      G            F         C
A little bit longer and I'll be fine..

G, F

            C
I'll be fine
_____________________________

hiyaaaa, halo halo. saya kembali lagi dengan chord-chord lagu :D.
Yang ini chord lagu A little bit longer-nya Jonas Brothers! :D.
Saya tau saya te;at banget tau lagu ini -_-. tapi begitu denger lagu ini saya langsung suka, bikin mewek -_-, sedih banget dan yaaah, saya selalu tersepona dengan pria yang bermain piano. u,u. vocalnya di lagu ini memang bukan Joe Jonas, melainkan adiknya Nick Jonas. dan saya setuju! karena karakter suara Nick kan serak-serak gitu, bikin lagu ini makin dramatis :D.

Well, tentang nada dasar lagu ini, emm.. nggak ada perubahan. nada dasar nick di lagu ini adalah Do=C, jadi kita nggak perlu pindah tangga nada :).

Emmm, apalagi ya? kayaknya udah itu aja. *krikkrik.
Hahaha, maaf kalau sekiranya chordnya kurang pas menurut kalian.. saya hanya mencoba men-share apa yang saya dapatkan..

Sayonaraaa~ ^^ 

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...